-

Monday, 1 August 2011

korang nak aku update..aku dah update..tapi kan dah merapu..haha

ramadhan bulan berkat ramadhan bulan rahmat ramadhan bulan makfirah
    jadikan bulan ramadhan detik permulaan untuk sama2 kita mmperbaiki diri..wlaupon sepatutnye tiap2 hari kite renung dan cube ubah kesalahan nye..
                                ..IKHTILAT..
 bila cakap pasal ikhtilat..terkenang mase zaman bila aku masih budak2..
bende ni bukan main main..mcm dulu tak pela..tapi bile dah besa ia merupakan satu isu yg sangan dipengaruhi hukum syarak...
ramai orang hanya menjaga ikhtilat(pergaulan laki2 n pompuan)mase pertemuan je..tapi sedarkh kita..hatta di facebook pon wajib kita jaga..detik permulaan untuk aku cuba ubah cara hidup  di fb..haha
berapa byk dugaan yg bakal melanda di bulan ranadhan ni aku tak tau..
tapi insyaAllah sama2 kita redah saja....

KUASA..KUASA..KUASA..
sebelah kaki di sebelah syurga dan sebelah laki di sebelah neraka..
betapa beratnya memikul amanah..aku dah mula cuak ni..tapi stakat ni boleh la nak cover kat skolah tu..(hehe)
disebabkan tu jugalah aku mula nak ubah diri jadi yg lebih baik..aku taknak jadik pemimpin yg hanya 
boleh mengarah,boleh menegur,boleh tu boleh ni..tapi KOSONG jer..
moga2 ALLAH merestui perjalanan hidup aku yg penuh dgn liku2ni..