-

Saturday, 9 June 2012

himpunan video tarbiyah..!!

bismillah..
berkat dari dakwah nabi dengan keizinan Allah..ana dapat mengkhususkan waktu untuk ana mengisi ruangan blog ini dengan post yang baru ..
dah terlalu lama blog ini tidak diusik..jadi inilah hasilnya yang tak seberapa..

kali ni nak buat perkongsian melalui video tarbiyah yang sgt berguna untuk semua..HIDUP TANPA TARBIYAH SANGAT RUGI..KERANA TARBIYAH MEMATANGKAN INSAN.




yang pertama : : BERITA PANAS..TAK TUTUP AURAT..INI MAKANNYER !!


mesej yang diorang nak sampaikan cukup jelas dan sangat berguna..sila tonton dan fahami..wahai kaum hawa..fahamilah yang dirimu sgt bernilai..angkatlah darjatmu sebagaimana Allah dan rasulmu mengangkatnya dahulu..jgn biarkan diri kita menjadi fitnah buat agama..

yang  kedua: : LALANG


ha...siapa x kenal matluthfi..vlogger paling top kat malaysia..dalam banyak2 video beliau..yang ni pling ana minat..penyampaian yang sangat menarik dan sampai kepada setiap penonton..tak hairan la banyak follower matluthfi ni....hakikatnya politik malaysia memang seperti yang tertera dalam video ni..

yang ketiga : : #12 27 KALI GANDA


ini anwarhadi..cantik menarik tertarik kau memang hebat la...serius best..yang x penah tgok..tolong tolong tolong la...carik video saudara ni kat youtube..taip je anwarhadi..memang sekarang orang dah tak pandang apa itu kelebihan solat berjemaah...mungkin mereka terlalu seronok bercerita tntg dunia tanpa memikirkan saham untuk akhirat.

yang keempat : : UKHWAHFILLAH


alahai abg hilal asyraf kite ni..dah la penulis novel kegilaan ramai..dah mula buat langit ilahi tv show pulak..mmg gempak..tgok jgn x tgok  !!ukhwah mmg perkara utama yang islam ingin sampaikan..kerana dgn ukhwah akan terbinanya satu kuasa yang tidak tergambar hebatnya..jika ukhwah itu kerana allah,keindahan islam akan mudah terserlah..

---------------------------------------------------------------------------------------------

rasanya setakat ini saja yang ingin ana sampaikan kali ini..dan....jgn lupa ikuti video2 yang abg2 kat atas ni buat..

sekian..


No comments:

Post a Comment